Skip to main content

Full scale installatie

Wij ontwikkelen en bouwen klant specifieke installaties voor full scale toepassingen, op basis van eerdere testen die we gedaan hebben of op ervaring uit het verleden. Gezien onze projecten uit het verleden en onze ervaringen hieruit, hebben wij standaard toepassingen voor algen reactors en biogas reactoren. Hiervoor hoeven geen of minder testen uitgevoerd te worden. Specifiek ontworpen installaties, worden vaak eerst uitgevoerd als een demonstratie installatie of pilot installatie.

Wij denken wij op een praktische manier. Hierdoor zijn de geleverde installaties functioneel en eenvoudig te gebruiken. Gebaseerd op de wensen van de klant, leveren wij de full scale installaties met nieuwe of gebruikte machines. Ook een combinatie tussen nieuw en tweedehands is mogelijk. Voor full scale installaties, zijn wij in staat om volledige projecten op te leveren. Dit kan bestaan uit:

  • Project/installatie ontwerp: Wij kunnen u een volledig ontwerp van een geheel project of een installatie aanbieden. Werkzaamheden die hier onder vallen zijn technische tekeningen, sterkte berekeningen, overzicht tekeningen, capaciteit berekeneningen etc. dit ontwerp dient als leidraad voor de monteurs om de installatie te bouwen.
  • Installatie bouw: In onze werkplaats wordt de installatie opgebouwd (in zijn geheel, of in delen). Afhankelijk van de definitieve locatie waar de installatie komt te staan, kan er gekozen worden om bepaalde onderdelen lokaal te bouwen/monteren.
  • Locatie installatie: Naast de voorbereidende werkzaamheden in onze werkplaats, kunnen wij ook de bouw op locatie verzorgen. De klant kan hierbij kiezen of de installatie in zijn geheel door monteurs van ons gebouwd wordt, of dat lokale monteurs worden ingehuurd. Wij kunnen in dit geval de begeleiding van de bouw verzorgen.
  • Opstart en aanpassingen: wanneer de installatie voor de eerste keer opgestart wordt, adviseren wij begeleiding van ons. Omdat onze ingenieurs sinds het begin van de ontwikkeling bij het project betrokken zijn, kennen zij alle ins en outs van de installatie. Voor het bedienen van de installatie, leveren wij een bedieningshandleiding.
  • Training: Wanneer een installatie meer gecompliceerd is, kunnen wij ook training verzorgen. Deze training kan betekenen basis onderhoud van de installatie en een uitgebreide training om de installatie te bedienen. Wanneer de training wordt verzorgt in de eerste weken na de opstart, kunnen onze ingenieurs eveneens opstart problemen verhelpen.